Consult Belastbaarheid

VerzuimConsult biedt een professioneel klankbord

Als het gaat om de belastbaarheid van medewerker, biedt VerzuimConsult Medisch Artsen de mogelijkheid om een Bedrijfs- en/of Verzekeringsarts te consulteren. Dat kan zijn, omdat het re-integratietraject complex is en de Bedrijfsarts graag een andere externe collega mee wil laten kijken. Voor belastbaarheidsonderzoek is VerzuimConsult het juiste adres. 

Belastbaarheidsonderzoek met collegiaal overleg

Het overleg met een Bedrijfs- en/of Verzekeringsarts kan versneld en concreet (professioneel) antwoord geven op de meest voorkomende vragen. Hiervoor kan het Consult Belastbaarheid worden ingezet.

Effectieve werkwijze

Het Consult Bedrijfsarts met de externe Arts van VerzuimConsult Medisch vindt plaats op diens spreekuurlocatie. Naar aanleiding van het consult wordt door de externe Arts een belastbaarheidsprofiel (IZP of FML) van de werknemer opgesteld. Ook geeft de externe Arts concreet antwoord op de vooraf gestelde vragen. Terugkoppeling naar de aanvragende Arts wordt op werkdagen binnen 24 uur opgeleverd.

VerzuimConsult biedt artsen de mogelijkheid om een Bedrijfs- en/of Verzekeringsarts te consulteren

Korte lijnen, strakke afspraken, betere resultaten

Het Consult Belastbaarheid heeft voordelen voor alle betrokkenen. De overlegstructuur is kort en vindt alleen tussen de twee Artsen plaats. Het is een eenmalige en laagdrempelige ondersteuning van én door een collega, zoals dat ook gebruikelijk is in de reguliere zorg. De Bedrijfsarts kan het advies overnemen voor een formeel re-integratieadvies. Hij of zij blijft zelf eindverantwoordelijk voor de kwaliteit hiervan. Een belastbaarheidsonderzoek gaat dus efficiënt en snel. 

Neem contact op

Vragen? We beantwoorden ze graag. Neem contact op en we komen zo snel mogelijk terug op uw bericht.

ISO 9001 Certificering