1-2-3 Carefree

Zorgenvrij in drie cruciale stappen: 1-2-3 Carefree (voorheen ‘het belangenmodel), vormt sinds 2004 de basis van onze onderscheidende werkwijze en is vaak de belangrijkste reden waarom toonaangevende bedrijven* hun voorkeur voor een langdurige samenwerking met VerzuimConsult uitspreken.

Gebundelde kennis uit één organisatie

Het model brengt de drie belangrijkste aandachtsgebieden (sociaal-medisch, financieel en juridisch) rond verzuim- en re-integratiebeleid in één sterk team bij elkaar. Daarbij staan de belangen van de werkgever en de werknemer centraal. Beiden zijn gebaat bij een adequate en snelle oplossing van de problematiek.

De vonk die geheid tot resultaat leidt

De inhoudelijke expertise van deze drie kennisvelden bestaat uit tientallen ‘door de wol geverfde’ professionals, elk op hun eigen vakgebied. Door deze know-how en jarenlange ervaring op iedere case aan elkaar te koppelen, ontstaat een chemie waarmee processen versneld tot ontwikkeling en goede afronding komen.

De gezamenlijke transparante oplossing staat centraal

Weg dus met oeverloze wachttijden, ergernis en onnodige tijd- en geldverspilling. En vooral; weg met bureaucratische procedures die de stressfactor alleen maar opjagen en averechts op het herstel van de situatie tussen werkgever en werknemer werken. En zeker niet gezond zijn voor het welzijn van het bedrijf.

Voorkomen is beter… Maak het 12-jaren Carefree plan

Nog beter (én efficiënter) dan adequaat oplossen is natuurlijk het voorkomen van ongewenste situaties op verzuim- en re-integratie gebied. Dat kan door de organisatie dusdanig preventief in te richten dat dergelijke situaties niet langer kunnen verrassen. Niet alleen vandaag of morgen, maar zelfs over een tijdspanne van 12 jaar. VerzuimConsult heeft de blauwdruk voor zo’n bewezen succesvol plan klaarliggen. Het plan kan in korte tijd voor u operationeel zijn en decennialang actuele en zorgenvrije ondersteuning bieden.
*o.a. IKEA, KLM, VDL. Securitas en NH Hotelles.

1-2-3 Carefree. Niet voor niets de leergang voor de branche

Het 1-2-3 Carefree model stimuleert niet alleen onze opdrachtgevers, ook andere organisaties op verzuim- en re-integratie gebied willen daar graag meer van weten. Daarom hebben we in het verleden samen met OSB, Falke & Verbaan en de HR Financials Group een officiële leergang Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur ontwikkeld. Een fraaie bevestiging van een baanbrekende aanpak op dit vakgebied.

Gratis dossieradvies

Stuur uw dossier op en ontvang gratis advies!

ISO 9001 Certificering