Casemanager Verzuim

De Casemanager Verzuim speelt een grote en belangrijke rol binnen het re-integratieproces van een werknemer. Als een werknemer langere tijd afwezig is door ziekte, is het aan het Casemanagement Verzuim en re-integratie om ervoor te zorgen dat de werknemer zo snel mogelijk weer (op een goede manier) kan re-integreren binnen een organisatie. Namens de werkgever begeleidt een Casemanager het proces en daarnaast is deze manager een belangrijk aanspreekpunt voor de werknemer. VerzuimConsult helpt bedrijven met de re-integratie van haar werknemers en zorgt voor een duidelijk aanspreekpunt voor de werknemer. 

Casemanagement bij Verzuim en Re-integratie

Dat het een lastig proces kan zijn als het aankomt op verzuim en re-integratie, is algemeen bekend. Het Casemanagement Verzuim en Re-integratie van VerzuimConsult zorgt ervoor dat dit proces op een goede en juiste manier wordt gedaan. Onze Casemanagers luisteren naar zowel de werkgever als de werknemer en door de probleemoplossende instelling, komt het proces van reïntegratie bij verzuim tot een goed einde. Als u op zoek bent naar een Casemanager Verzuim, bent u bij VerzuimConsult op het juiste adres.

Effectieve werkwijze

De Casemanagers van VerzuimConsult beschikken over een aantal eigenschappen, waardoor een effectieve werkwijze gegarandeerd wordt. Onze Casemanagers zijn echte probleemoplossers. Binnen de kaders van de wet, zoeken we oplossingen voor de problemen die zijn ontstaan door verzuim. Daarnaast neemt het Casemanagement de verantwoordelijkheid, is kritisch en beschikt over de juiste kennis. Uiteraard beschikt een Casemanager ook over inlevingsvermogen. Hulp nodig bij verzuim en reïntegratie? Neem gerust contact op met VerzuimConsult!

Reactief als dit noodzakelijk is

VerzuimConsult helpt u bij verzuim en reïntegratie. Echter is het soms voor de werkgever en werknemer beter de werkomstandigheden meer ingrijpend te veranderen. Ook dan denkt VerzuimConsult graag met zowel de werkgever als de werknemer mee. Welke situatie zich ook voordoet, wij denken mee in het belang van werknemer en werkgever en we zullen alles in het werk stellen om beide van het juiste advies te voorzien. 

Neem contact op

Vragen? We beantwoorden ze graag. Neem contact op en we komen zo snel mogelijk terug op uw bericht

ISO 9001 Certificering