Verzekeringsgeneeskundig Onderzoek (VGO)

VerzuimConsult heeft een aantal eigen ‘paradepaardjes’; diensten, specialismen, kennis en kunde die het bedrijf merkbaar van anderen onderscheidt. Binnen deze segmenten kunnen de artsen van VerzuimConsult bepaalde – vaak tijdrovende zaken – zelfstandig uitvoeren, waaronder een Verzekeringsgeneeskundig Onderzoek (VGO). Naast ‘tijd’ worden ook de kosten- en risicofactoren op deze wijze tot een minimum beperkt. Vooral grote ondernemingen die een hoog eigen risico lopen kunnen hier hun voordeel mee doen.

Bij VerzuimConsult pakken we de zaken grondig, snel en praktisch aan. Alles wat we doen moet tot een doel leiden, en het liefst op hele korte termijn. Verzekeringsgeneeskundige Onderzoeken blinken dan ook uit in de efficiënte en resultaatgerichte wijze van aanpak. Onze verzekeringsarts staat voor u klaar. 

Wij komen graag bij de werknemer thuis voor VGO

Door de werknemer thuis te bezoeken wordt de relatie bestendigd, de kwaliteit van het onderzoek vergroot en het resultaat van de inspanning positief beïnvloed. Het maakt daarbij niet uit waar de werknemer woont of verblijft, onze artsen werken vanuit een landelijke dekking en zijn overal in Nederland actief. Een bezoek aan huis wordt als warm en waardevol ervaren en draagt bij een snellere, goedkopere en betere oplossing van de verzuimproblematiek.

Verzuimconsult

Efficiënt en net zo grondig

Een efficiënt bezoek aan huis is net zo grondig als een tijdrovend bezoek van de werknemer aan het UWV. De Verzekeringsarts kan vooraf alle beschikbare medische gegevens bestuderen en na het bezoek een gedegen rapportage aan het UWV leveren. De Functionele Mogelijkheden Lijst (FML) wordt in overeenstemming met UWV-voorwaarden opgemaakt, waarbij niet alleen naar het moment, maar ook naar het perspectief voor de toekomst wordt gekeken.

Het Verzekeringsgeneeskundig Onderzoek aan huis kan bijvoorbeeld worden ingezet bij de IVA-regie, ter voorbereiding op de WIA-aanvraag en wanneer het loonsanctie risico verminderd moet worden. De rapportage bestaat uit twee delen, een medisch deel voor de arbodienst en werknemer en een niet-medisch deel voor de werkgever

360º kennis, service en hulp op afroep

VerzuimConsult biedt u in elke fase van behoefte de helpende hand. Dat is de belofte van ons 360º servicemodel. Wij beheersen het totale spectrum en bieden alles wat nodig is vanuit één en hetzelfde bedrijf.

Neem contact op

Vragen? We beantwoorden ze graag. Neem contact op en we komen zo snel mogelijk terug op uw bericht

ISO 9001 Certificering