Diensten

VerzuimConsult adviseert, coacht en traint topmanagement, personeelsmanagers en casemanagers bij verzuim en neemt u desgewenst de werkzaamheden volledig uit handen. Ook ondersteunen wij bij bezwaar en beroepszaken.

VerzuimConsult adviseert directies bij vraagstukken over absorptievermogen, verzekeringen en financiële risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid. P&O-ers en casemanagers kunnen bij ons terecht voor dossierscreenings, arbeidsdeskundige onderzoeken, het toetsen van een functionele mogelijkheden lijst (FML) en ondersteuning bij complexe verzuimcases.

VerzuimConsult coacht personeelsmanagers en casemanagers bij het managen van verzuim en re-integratie. Bijvoorbeeld door samen met uw medewerkers complexe verzuimcases te analyseren en aan te pakken en kosten en opbrengsten van verschillende oplossingsscenario’s in kaart te brengen.

VerzuimConsult traint uw medewerkers in diverse verzuim gerelateerde onderwerpen, zoals wet- en regelgeving, verzuimmanagement, risicobeheersing en het voeren van verzuimgesprekken. Zowel op inschrijvings- als in-company basis.

VerzuimConsult is uw aanspreekpunt voor verzuimmanagement en beheersing van bijbehorende risico’s en kosten. Bekijk hiernaast het overzicht van onze dienstverlening. Klik op een dienst voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.